Services

 

Met deze diensten geen omkijken naar je website.

Ontwerp

Strategisch, functioneel & grafisch ontwerp

 

Een goed ontwerp is meer dan wat  je ziet op je scherm. Net zo belangrijk is het functioneel ontwerp. Het juiste ontwerp zorgt voor een gebruiksvriendelijke website met tevreden bezoekers, meer omzet of aanvragen. Als we een website voor je ontwerpen dan staat de ervaring van je klant centraal. We ontwerpen je website door inzichten uit de statistieken, analyses en onderzoeken te combineren met je zakelijke doelstellingen en onze ervaring en kennis. We volgen het principe van user experience (UX) design.

 

Maar er is meer. We vinden dat een gebruikerservaring verder gaat dan alleen de online transactie. Hoe komt bijvoorbeeld je klant bij je website terecht? Maar ook het moment dat de klant je product daadwerkelijk ontvangt heeft invloed op de beleving. We adviseren je over alle contactmomenten met je bedrijf, website en product tijdens het aankoopproces. Van de promotie van je website tot het uitwerken van de verpakkingslijn en het inrichten van je service e-mails en communicatie.

 

Strategisch advies

Ontwerp op maat

Verpakkingen, service e-mails etc.

 

 

Mooi, effectief en met gemak.

 

Wij maken websites die er fraai uitzien, speciaal voor je doelgroep. En, ben je liever niet bezig met het regelmatig updaten van je website, dan doen wij dat voor jou. Zo ben je goed vindbaar en ziet jouw website er altijd piekfijn uit!

 

Interesse? Vraag nu een offerte aan!

 

© 2019 - Dix